Wij staan voor je klaar om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ieder met zijn eigen expertise en kracht.
Om alvast iets over ons te weten te komen, delen we graag meer over onszelf. 

 

Shannon van Beek
Oprichtster van Levensgeluk en host van het retreat

Ik ben Shannon, een echt mensenmens, gedreven en enthousiast. Van huis uit interieurdesigner. Afgelopen jaar is een reis geweest van persoonlijke ontwikkeling en ontdekkingen, daardoor zijn veel puzzelstukjes samengevallen. Nu kan ik niet anders dan met jou delen, dat wanneer je heel dichtbij je gevoel blijft, het leven Goud is!! Zo is het Levensgeluk Retreat geboren! Vanuit mijn intuïtie help ik je meer inzicht te krijgen in jezelf. Samen met Julie en Saskia ben ik er voor jou. Als host, maar zeker ook als verbinder, sparringspartner en klankbord.

 

 

 

 

Julie de Ruijter 

Sociaal psycholoog, trainer en coach, yoga docent en reiki therapeut

Julie is sociaal psycholoog, yoga docent en reiki therapeut. Ze geeft yoga lessen, yoga therapie, coaching, workshops en reiki behandelingen. Al jarenlang beoefend ze zelf yoga en meditatie. In haar huidige werk als coach en yoga docente valt het haar op dat veel vrouwen op zoek zijn naar zingeving en in die zoektocht verdwalen. We leven in een maatschappij waarin het leven vooral in ons hoofd afspeelt en onze gevoelswereld bijna niet meer bestaat. Haar missie is daarom om vrouwen weer in hun kracht te zetten en leider te laten worden van hun eigen leven door middel van hoofd, hart, ziel en lichaam weer met elkaar te verbinden. Julie nodigt je uit om de reis naar binnen te maken, naar het hart. Je ware zelf. Waar de antwoorden liggen, zodat beperkende overtuigingen en belemmerende patronen losgelaten en doorbroken kunnen worden. Om ten einde een leven te leiden in overvloed. Julie is ambitieus en blijft zich continu ontwikkelen op vele gebieden. Haar kernwoorden zijn; enthousiast, warm, humor, scherp, open, verbindend en down-to-earth!  

Saskia Nefkens

Medium, psycholoog, schrijfster, mindfulness-trainer

Saskia is psycholoog, mindfulness-trainer, schrijfster, maar vooral medium. Als je denkt aan een medium, dan denk je niet meteen aan Saskia. Het heeft nog steeds een zweverig en misschien wel stoffig imago. Saskia is echt een medium van de nieuwe tijd. Ze helpt vrouwen die zijn kwijtgeraakt wie ze in essentie zijn. Door haar (groeps)readingen vertaalt ze wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen. Je ziel. Hoe jij je dromen concreet kunt maken en waar jouw diepste vervulling ligt. Jouw levensmissie. 
Saskia straalt rust uit, ze heeft humor maar confronteert je vooral met jezelf. Ze geeft helderheid en helpt je om stappen te kunnen zetten, veranderingen door te voeren of patronen te doorbreken. Ze praat met jou op een hogere laag en dat geeft zo ontzettend veel verdieping. Saskia is moeder van 2 dochters en in haar vorige leven, oh nee wacht dat was dit leven, was ze ook GZ-psycholoog. Ze heeft een lange periode mindfulnesstrainers opgeleid en yogalessen gegeven aan volwassenen en kinderen.